Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Investigatii

icon
Investigatii

In cadrul Centrului Oftalmologic Gauss se realizeaza o arie larga de investigatii oftalmologice, in functie de tipul afectiunii. Asiguram un diagnostic precis si detaliat cu aparatura si echipamente de cea mai buna calitate, de inalta acuratete si complexitate, iar personalul medical experimentat lucreaza cu o mare responsabilitate profesionala si preocupare pentru sanatatea pacientilor nostri.

Expertiza si experienta in:

Fotografierea polului anterior: cornee, camera anterioara, iris, cristalin.

Calculeaza puterea cristalinului artificial ce va fi implantat.
IOL Master. Ocuscan.

Calculeaza puterea cristalinului artificial ce va fi implantat.
IOL Master. Ocuscan.

Verificarea presiunii intraoculare. Poate fi depistata o eventuala predispozitie de a dezvolta glaucom.

Permite vizualizarea papilei optice, a retinei si a vaselor de sange din aceasta zona. Pe langa afectiunele retinei, examenul de fund de ochi poate depista o serie de boli generale, cum ar fi diabetul, hipertensiunea etc.

Asigura determinarea precoce a deficienţelor vizuale la copii (inca de la varsta de 6 luni). Detecteaza si previne riscul apartitiei ambliopiei la copii.

Verifica sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual.

Investigatii complexe ale corneei.

Fotografierea si numararea celulelor endoteliale corneene.

Tehnica imagistica pentru vizualizarea bidemensionala a continutului globului ocular, a muschilor extraoculari si a orbitei.

Tomografia in coerenta optica pentru polul posterior este o tehnica de inalta rezolutie ce obtine prin scanare o analiza cantitativa a papilei nervului optic, maculei si regiunii din jurul papilei.
Tomografia in coerenta optica pentru polul anterior realizeaza scanarea corneei.

Angiofluorografia este o explorare oftalmologica ce are drept scop vizualizarea vaselor coroidiene si retiniene si a leziunilor fundului de ochi..