Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Chirurgie oftalmologica

icon
Chirurgie oftalmologica

Experienta, profesionalism si mii de interventii chirurgicale realizate cu succces! Clinica Gauss este una dintre cele mai dotate din tara cu echipamente moderne de ultima generatie. Investim mereu in cele mai noi tehnologii si in dezvoltarea continua a personalului pentru a beneficia la cel mai inalt nivel de avantajele avansarii tehnologice, ce garanteaza interventii chirurgicale de maxima precizie, riscuri minime si eficienta maxima. Pentru siguranta si confortul pacientului, interventia chirurgicala se realizeaza intotdeauna sub supravegherea medicului anestezist!

Expertiza si experienta in:

Metoda chirurgicala prin care sunt corectate deficiente de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul.
Afla mai mult

Extractia cristalinului prin Femtosecond Laser LensX si implantare de cristalin artificial de camera posterioara foldabil. Extractia cristalinului prin facoemulsificare ultrasonica si implantare de cristalin artificial de camera posterioara foldabil.
Afla mai mult

Cele mai moderne echipamente pentru tratarea chirurgicala a dezlipirii de retina, retinopatiei diabetice, degenerescentei maculare.
Afla mai mult

Chirurgie si tratament laser pentru oprirea din evolutie a tuturor tipurilor de glaucom.
Afla mai mult

Operatii de corectie a strabismului la copii si adulti. Tratament adaptat fiecarui pacient in parte in functie de tipul strabismului, istoricul personal, varsta, asocierea deviatiilor vertical cu cele orizontale.
Afla mai mult

Chirurgie estetica oftalmologica la cele mai ridicate standarde. Prin chirurgia pleoapelor se indeparteaza grasimea, muschii si pielea in exces de la nivelul pleoapelor.
Afla mai mult

Tratament modern pentru boala degenerativa a corneei.
Afla mai mult