Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Clinica Oftalmologica Gauss deschide primul sau sediu in Piatra Neamt

Clinica Oftalmologica Gauss deschide primul sau sediu in Piatra Neamt
icon
Clinica Oftalmologica Gauss deschide primul sau sediu in Piatra Neamt

Clinica Oftalmologica Gauss inaugureaza in Piatra Neamt prima clinica oftalmologica privata. Deschiderea oficiala va avea loc in data de 4.12.2015, ora 14.00, in sediul din B-dul Decebal, nr. 14, vis-à-vis de Hotel Central Plaza.
In cadrul clinicii se vor efectua operatii de chirurgie a cataractei, chirurgie vitreo-retiniana, chirurgia strabismului, chirurgia glaucomului si investigatii medicale de specialitate.

Clinica Oftalmologica Gauss Piatra Neamt

A fost inaugurata Clinica Oftalmologica Gauss din Piatra Neamt!

Posted by Gauss Centru oftalmologic on Tuesday, December 8, 2015

 

Pacientii clinicii vor avea acces la aparatura medicala de ultima generatie in domeniu, urmare a unei investitii financiare considerabile, ce permite tratarea afectiunilor grave de tipul: cataractei, retinopatiei diabetice, glaucomului. Ca element de noutate, prin noile tehnologii pot fi tratate si cazuri foarte avansate de cataracta, in conditii de siguranta si cu riscuri minime, printr-o interventie chirurgicala redusa ca timp (aproximativ 5 sau 7 minute) si prin microincizii de pana la 1,2 mm. Operatia are caracter invaziv minim la nivelul ochiului, iar pacientul poate pleca acasa dupa doar cateva ore.
Echipa este formata din 6 medici specialisti coordonata de Dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog.

Clinica Oftalmologica Gauss vine astfel in intampinarea pacientilor din judet care nu mai sunt nevoiti sa efectueze deplasarea la clinica din Bacau.
Standardele de inalta performanta la care se situeaza clinica sunt reflectate si in grija pentru confortul si experienta medicala oferite pacientilor sai. Amenajarea spatiului este una inedita,intr-un stil modern si vizionar, cu mobilier si finisaje deosebite.
Asadar, de acum “Privirea este pe maini sigure” si pentru pacientii din Piatra Neamt. Clinica Oftalmologica Gauss iti ofera sansa de a beneficia de servicii medicale la nivel international chiar in orasul tau.

Bacau,
30 Noiembrie 2015