Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul sediu din Piatra-Neamt

Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul sediu din Piatra-Neamt
icon
Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul sediu din Piatra-Neamt

„Privirea este pe mâini sigure“ în cazul nemţenilor cu afecţiunii oftalmologice: Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul sediu din Piatra-Neamţ

Peisajul medical nemţean s-a îmbogăţit cu o nouă unitate dotată cu aparatură de ultimă generaţie. Este vorba despre Clinica Oftalmologică Gauss care a fost inaugurată vineri, 4 decembrie, la Piatra-Neamţ. Aceasta este situată pe B-dul Decebal, nr. 14 (vizavi de Hotel Central Plaza).

La deschidere au participat personalităţi din domeniul medical, oficialităţi locale (Dragoş Chitic – primarul municipiului Piatra-Neamţ, Vasile Popescu – viceprimar) şi judeţene (Constantin Iacoban – preşedintele Consiliului Judeţean ), dar şi numeroşi colaboratori care au apreciat investiţia, dar şi necesitatea înfiinţării unei astfel de clinici şi au urat succes echipei medicale. „Am deschis această clinică la Piatra-Neamţ pentru a veni în întâmpinare dorinţelor pacienţilor şi pentru a-i spijini în necesităţile şi aşteptările lor. Am observat de-a lungul celor peste şapte ani de experienţă că pacienţii pietreni au apelat cu încredere la serviciile noastre pe care până acum le ofeream la Bacău, drept dovadă că în ultimii ani, peste 30 la sută dintre cei care ne treceau pargul erau din Neamţ. Tocmai de aceea am decis să deschidem o clinică şi aici. Se spune că nu există o reţetă a succesului. În cazul nostru succesul se construieşte zi de zi, prin muncă şi profesionalism, în strânsă legătură cu pacienţii. Noi am aşezat întotdeauna beneficiarul actului medical pe primul plan şi ne-am propus să fim cei mai buni în tot ceea ce face“, a declarat dr. Oana Postolache.

Clinica oferă într-un spaţiu generos şi modern cea mai nouă tehnologie existentă în domeniul chirurgiei oftalmologice. Include un bloc operator dotat cu aparatură de ultimă generaţie, iar ca anexe, două cabinete oftalmologice cu tehnologie ultramodernă, pentru explorări funcţionale în cadrul investigaţiilor. Echipa medicală reuneşte cei mai buni specialişti în domeniu, fiind formată şase medici şi coordonată de dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog. „«Gauss» a pornit practic ca un vis. A fost un vis al meu de construi un centru oftalmologic puternic dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, după modelul centrelor din străinătate. De alfel, visul acesta a pornit de când eram rezident şi am avut ocazia să văd astfel de centre în Germania şi Franţa. Cu toate că am avut mai multe posibilităţi în carieră am decis să deschidem un cabinet în Bacău pe care încă de la început l-am dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, iar oamenii au apreciat acest lucru şi din start am avut un număr mare de pacienţi. Cu suflet şi multă muncă am reuşit să avem cea mai puternică clinică din Bacău şi chiar din ţară. Ne putem lăuda în momentul de faţă că putem face operaţii tot mai complexe. La ceea ce facem noi, spitalizarea este inexistentă, în 15 minute după operaţie pacientul iese pe uşa clinicii şi îşi vede de activităţile cotidiene, cel mult trebuie să poarte un pansament, o zi. La fel, chirurgia vitreo-retiniana a avansat foarte mult şi noi în clinica noastră facem operaţii de acest fel. Practic, prin nişte trocare ce nu sunt mai groase decât un vârf de ac, introducem instrumentele. Tehnologia aceasta o avem şi noi la clinică şi la fel, pacientul pleacă după 15 minute“, a declarat dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog.

Prin noile tehnologii pot fi tratate şi cazuri foarte avansate de cataractă, în condiţii de siguranţă şi cu riscuri minime, printr-o intervenţie chirurgicală redusă ca timp (aproximativ cinci sau şapte minute) şi prin microincizii de până la 1,2 mm. Operaţia are caracter minim invaziv.

Clinica Oftalmologică Gauss vine acum în întâmpinarea pacienţilor din judeţ care nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze pentru astfel de servicii la clinica din Bacău.

O dată cu deschiderea Clinicii Oftlamologice Gauss, „Privirea este pe mâini sigure“ şi pentru pacienţii din Neamţ.

(Sabina DAMIAN – Realitatea Media)
articol Clinica Oftalmologica Gauss Piatra Neamt in Realitatea

 

Inaugurare cu ștaif a Clinicii Oftalmologice Gauss în Piatra Neamț

De acum există servicii medicale de nivel internațional, chiar în orașul tău * În cadrul Clinicii Oftalmologice Gauss se pot efectua operații de chirurgie a cataractei, chirurgie vitreo-retiniană, chirurgia strabismului, chirurgia glaucomului și investigații medicale de specialitate

Clinica Oftalmologică Gauss, prima clinică oftalmologică privată din Piatra Neamț, a fost inaugurată, ieri, în prezența oficialităților locale și județene. Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț, a apreciat această investiție prin care pietrenilor li se oferă șansa de a beneficia de servicii medicale la nivel internațional chiar în orașul lor și, totodată, a punctat că este foarte important factorul uman, harul celor care mânuiesc echipamentele performante.

Clinica Gauss, cu sediul din Bulevardul Decebal, nr. 14, față în față cu Hotel Central Plaza, este dovada faptului că economia orașului este în creștere, după cum a subliniat Dragoș Chitic, primarul de Piatra Neamț, prezent la inaugurare. „Mă bucur că sunt la inaugurarea unei investiții private, care este un semn clar că economia în acest oraș începe să-și revină. Vreau să subliniez că această clinică este o facilitate pentru pietreni. Să recunoaștem că această unitate este o alternativă la ceea ce oferă statul, care de multe ori este depășit din punct de vedere al investițiilor în aparatură și factor uman“, a declarat Dragoș Chitic.

Dr. Oana Postolache, medic primar oftalmolog, a precizat că această investiție a Domniei sale și a doctorului Cristian Postolache intră în completarea rețelei care are ca bază centrul de la Bacău, astfel încât pacienții din județul nostru, care în ultimul timp alcătuiesc peste 30% din totalul pacienților clinicii din Bacău, să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alt județ. „Pacienții de aici nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în alt județ. În cadrul Clinicii Oftalmologice Gauss putem efectua operații de chirurgie a cataractei, chirurgie vitreo-retiniană, chirurgia strabismului, chirurgia glaucomului și investigații medicale de specialitate. Avem un bloc operator dotat la standarde internaționale, plus două cabinete pentru explorări funcționale. Așadar, de acum «Privirea este pe mâini sigure» și pentru pacienții din Piatra Neamț“.

Standarde de înaltă performanță

Echipa de specialitate a clinicii este formată din 6 medici specialiști, coordonata de dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog. Domnia sa a subliniat că standardele de înaltă performanță la care se situează clinica sunt reflectate în grija pentru confortul și experiența medicală oferite pacienților săi. Dr. Cristian Postolache a mărturisit că deschiderea unei astfel de clinici a fost visul său încă din perioada rezidențiatului, când a avut ocazia să vadă unități oftalmologice de top în Franța și Germania. Fiind un medic de excepție, nu întâmplător nominalizat la categoria Sănătate, în cadru campaniei Oamenii Timpului, făcându-se remarcat printr-o intervenție chirurgicală în premieră, realizată prin microincizie. Nemțenii ar putea să-l susțină prin vot, până pe 6 decembrie 2015, pe www.oameniitimpului.ro.

Investigațiile și analizele oftalmologice

Clinica oftalmologică Gauss efectuează următoarele investigații și analize oftalmologice: Tomografie oculară, câmp vizual, ecografie, angiofluorografie, pahimetrie, biometrie prin coerență optică – IOL master, biometrie prin imersie, microscopie speculară, exoftalmometrie, topografie/aberometrie, microscopie ultrasonică a polului anterior, autokeratorefractometrie, fotografie pol anterior și pol posterior, gonioscopie și test Schirmer.

Geanina NICORESCU

articol inaugurare Clinica Oftalmologica Gauss Piatra Neamt in Ceahlaul

 

Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul său sediu în Piatra Neamț

Clinica Oftalmologică Gauss a inaugurat vineri, 4 decembrie, în Piatra Neamț prima clinică oftalmologică privată.

RZV_6656

În cadrul clinicii se vor efectua operații de chirurgie a cataractei, chirurgie vitreo-retiniană, chirurgia strabismului, chirurgia glaucomului și investigații medicale de specialitate.

Pacienții clinicii vor avea acces la aparatură medicală de ultimă generație in domeniu, urmare a unei investiții financiare considerabile, ce permite tratarea afecțiunilor grave de tipul: cataractei, retinopatiei diabetice, glaucomului. Ca element de noutate, prin noile tehnologii pot fi tratate și cazuri foarte avansate de cataractă, în condiții de siguranță și cu riscuri minime, printr-o intervenție chirurgicală redusă ca timp (aproximativ 5 sau 7 minute) și prin microincizii de pînă la 1,2 mm. Operația are caracter invaziv minim la nivelul ochiului, pacientul putând pleca acasă după doar câteva ore.

Echipa este formată din sase medici specialiști coordonată de Dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog.

Clinica Oftalmologică Gauss vine astfel în întimpinarea pacienților din județ care nu mai sunt nevoiți să efectueze deplasarea la clinica din Bacău.

Standardele de înaltă performanță la care se situează clinica sunt reflectate și în grija pentru confortul și experiența medicală oferite pacienților săi. Amenajarea spațiului este una inedită,într-un stil modern și vizionar, cu mobilier și finisaje deosebite.

Clinica Gauss din Piatra Neamt are sediul in B-dul Decebal, nr. 14, vis-à-vis de Hotel Central Plaza.

articol inaugurare Clinica Oftalmologica Gauss Piatra Neamt in Contrasens