Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Centrul Gauss prezent la Congresul ESCRS, Barcelona, 2015

Centrul Gauss prezent la Congresul ESCRS, Barcelona, 2015
icon
Centrul Gauss prezent la Congresul ESCRS, Barcelona, 2015

Centrul Oftalmologic Gauss, reprezentat prin dr. Cristian Postolache si dr. Oana Chelaru Postolache, a fost prezent la cel mai mare congres de oftalmologie din Europa, Congresul Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva, ce a avut loc in septembrie 2015 la Barcelona.
Societatea Europeana de Cataracta si Chirurgie Refractiva este un forum unic de discutii, prezentari, cursuri instructive, care are drept scop comunicarea expertizei internationale intre oftalmologii din intreaga Europa si nu numai.
Cu o participare record de peste 8000 delegati, editia din acest an a Congresului a fost un real succes. Au fost prezentate lucrari de o mare valoare si interes si au avut loc numeroase discutii privind diverse tehnici si bune practici in realizarea interventiilor chirurgicale.
Ca in fiecare an, echipa Gauss s-a intors cu informatii pretioase si de ultima ora ce vor pune bazele noilor planuri de viitor, astfel incat Centrul Oftalmologic Gauss sa ofere in permanenta servicii medicale la standarde internationale.