Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Despre noi

Excelenta in oftalmologie!

Cine suntem

In anul 2007 isi deschidea portile Clinica Oftalmologica Gauss, cu promisiunea de a oferi pacientilor sai servicii medicale oftalmologice la standarde internationale, chiar aici in Bacau! Ne respectam zi de zi promisiunea in cele 11 centre oftalmologice si ne-am castigat notorietatea, de-a lungul timpului, prin mentinerea standardelor inalte de calitate, competenta profesionala si mai ales prin increderea pe care ne-o ofera pacientii nostri. Raspundem celor mai exigente nevoi cu respect si daruire pentru pacientii nostri, pentru ca noi avem cea mai mare grija de sanatatea ochilor tai!

Echipa Gauss

Suntem o echipa profesionista cu o grija deosebita pentru sanatatea ochilor tai! In frunte cu domnul doctor Cristian Postolache, invatam si ne specializam continuu! Suntem mereu la punct cu ultimele tehnici chirurgicale si ne informam permanent cu privire la ultimele descoperiri. Avem alaturi o echipa de asistente medicale pregatite conform standardelor europene in oftalmologie si dispunem de cea mai moderna tehnologie in domeniu.
Noi oferim sansa fiecarui pacient sa vada!

Echipamente

Clinica Gauss detine sala de operatii dotata cu cea mai inalta tehnologie oftalmologica la nivel mondial si nu ne oprim din a investi in cele mai noi si moderne echipamente, pentru ca ne dorim sa satisfacem in permanenta cele mai complexe solicitari medicale.
Tehnologia Femtosecond Laser LensX – ALCON Facoemulsificare Stellaris PC

Poti avea incredere in Centrul Oftalmologic Gauss

icon

Centre oftalmologice

Interventii chirurgicale

Programari

Pacienti

Ce spun pacienti despre Centrul Oftalmologic Gauss

icon

Dragos I.

“Aveam probleme cu vederea, nimic din ce am incercat nu a dat rezultate. De cand am fost la Gauss Optic, vad mult mai bine!”

Victor M.

“De cand m-am operat la Clinica Gauss, viata mea nu se mai imparte intre ceata si umbre. Acum vad perfect. Multumesc medicului Cristian Postolache si intregii echipe pentru tot efortul pe care l-au depus ca eu sa vad.”

Maria P.

“Am avut placerea sa o intalnesc pe doamna doctor Oana Postolache si pot spune ca este un medic deosebit.”