Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Sesiune de chirurgie live cu dr. Cristian Postolache

Sesiune de chirurgie live cu dr. Cristian Postolache
icon
Sesiune de chirurgie live cu dr. Cristian Postolache

In perioada 5-8 octombrie 2016 se va desfasura la Sinaia al XV-lea Congres National al Societatii Romane de Oftalmologie. La acest Congres, medicul oftalmolog bacauan Cristian Postolache va realiza (pentru a 4-a oara) o interventie chirurgicala in direct. Operatia va fi efectuata la un pacient cu cataracta avansata si astigmatism miopic asociat, la care se va implanta o noua generatie de cristalin multifocal- SYMFONY.
In cadrul acestui congres se vor transmite in direct din clinica oftalmologica Ama Optimex din Bucuresti operatiile efectuate de dr Cristian Postolache si de catre alti patru chirurgi cu experienta : 2 medici din Romania- dr Filip, dr Ivanescu si 2 invitati speciali- unul din Mexic – Arturo Ramirez si celalalt din Costa Rica- Claudio Orlichz.
Aceste interventii chirurgicale vor fi vizionate live, in sala de conferinte de la Sinaia, vineri 7 octombrie, de toti medicii oftalmologi prezenti la Congresul National de Oftalmologie.
Implantul multifocal Symfony face parte din categoria de implanturi cu focar alungit si are la baza un nou concept: profunzimea campului vizual (capacitatea de a vizualiza simultan, cu aceeasi claritate, zone din spatiu situate la distante diferite). Aceasta confera pacientului sensibilitate mai buna la contrast (la acelasi nivel cu cea oferita de lentilele
monofocale) si, in acelasi timp, o vedere foare buna la aproape, intermediar si la distanta, asigurand independenta fata de ochelari. Implantul e produs din ultima generatie de material acrilic hidrofob ce asigura o rezistenta crescuta si calitati optice deosebite.
Totodata, cu ocazia acestui congres, va fi lansata o noua masina de facoemulsificare- White Star Signature Pro – a firmei Abott, ce va fi folosita in cadrul sesiunii de chirurgie live. E primul aparat dotat atat cu pompa peristaltica cat si cu pompa Venturi, oferind posibilitatea chirurgului sa combine avantajele acestora pe parcursul interventiei de cataracta.