Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Toate campurile sunt obligatorii.

Inchide formularul

Chirurgie Refractiva

Chirurgia refractiva defineste metodele chirurgicale prin care sunt corectate cele mai frecvente deficiente de vedere: miopia, hipermetropia sau astigmatismul. In cadrul Clinicii Oftalmologice Gauss se folosesc cele mai moderne metode de chirurgie refractiva, astfel incat pacientii nostri scapa de ochelari in aproximativ 15 minute.

Tehnica Lasik, cea mai performanta metoda  de reducere dioptrii presupune efectuarea unui flap la nivelul corneei si remodelarea corneei cu ajutorul energiei laser. Dupa incheierea operatiei de reducere dioptrii, flap-ul cornean este asezat in pozitia initiala si va adera singur la cornee, fara a fi necesare suturi. Dupa interventia Lasik, procesul de vindecare este mai usor si mai confortabil decat in cazul altor interventii de chirurgie refractiva, deoarece laserul indeparteaza tesutul din interiorul corneei si nu pe cel sensibil, aflat la suprafata acesteia.

Anestezia este locala cu picaturi, nu este necesara internarea, iar rata de aparitie a complicatiilor este extrem de redusa.